Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort vårhaiku

Ljumma regndroppar
slinker in under jackan
Skatorna skrattar




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-04 08:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lättsam och fin ögonblicksbild.
2021-05-07

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku med överraskande tredje rad.
2021-05-05

  Eva Helene VIP
Så fint!
2021-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra vårhaiku!
2021-05-04

  Öknens Ros VIP
En fin liten vårhaiku!
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP