Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Upprörande! Hon ville inte vaccineras !!! Skiljande Bill och Melinda Gates förbereder sig för att skära upp sin $ 130B förmögenhet som inkluderar Da Vinci konstverk, privata jetplan och lyxhem - inklusive $ 125M futuristisk eko-herrgård som heter Xanadu 2


Samma Mary men med en annan hatt.

Intelligens har varit attraktionen för nördar, säger Melinda.Bill och Melinda Gates har inte tecknat ett äktenskapsavtal utan har ett "separationsavtal"

Entreprenör som är besatt av arbete, men hon var ofta upprörd över Bill för att föredra att läsa en bok om Winston Churchill i stället för att hjälpa henne att förbereda barn och bilen för en resa.

Hon sa att det var hon som hjälpte Bill att hitta en balans mellan arbete och privatliv.

Även om hon är en av de rikaste människorna i världen, levde Gates och deras tre barn, Jennifer, 23, Rory, 20 och Phoebe, 17, ett normalt liv. "Vi kräver integritet för vår familj när vi börjar navigera i det här nya livet." Melinda Gates och Bill Gates Gates förmögenhet uppskattades till över 113 miljarder dollar i augusti 2020. Han rankade tvåa i världen och överträffades bara av Jeff Bezos, grundaren av Amazon. Gates rankade tredje i världen när det gäller rikedom och besegrades av Elon Musk i november förra året.

obs: äktenskapsskillnad,skilsmässan mellan de två  kärlekshistorien mellan de två är förmodligen inte intressant, men som en fotnot kan jag säga: kanske dessa två vaccinerades och detta kommer att bli effekterna av logik i mänsklig reproduktion.

Naturligtvis vore det bättre att sätta in de officiella inkubatorerna för reproduktion av befolkningen i inkubatorer och inte genom magen på kvinnor som fortfarande lever under det "21: a" århundradet under bördan av gamla principer och traditioner att spekuleras demografik av samhället att den genomsnittliga familjen att spela. brudens lakan, nu när kriminell medicin själv hävdar att hymen inte finns och att en 5-årig flicka kan betraktas som en ärlig sött kvinna eftersom det intima besöket inte kan erkännas ... varken av barnet eller av den registeransvarige;emo's- Look at the slit of that wrist...Chedda Da Connect "Flicka Da Wrist" ft Boston George [AUDIO ONLY] - YouTube

Bill och Melinda Gates skiljer sig, men välgörenhetsstiftelsen förblir intakt "En av världens största välgörenhetsorganisationer" ... ja det finns det ... men de har också varit en del av de mest lönsamma organisationerna också. Du blir inte rik genom välgörenhet ensam. Förhoppningsvis investerar de i sin produkt och får jab!

 

 
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-04 09:00Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP