Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repsychling

När jag ser kompost
tänker jag alltid på dig
vänder gammalt skräp




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-04 10:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Klar-synt-het


Tack!
2021-05-18

  Kungskobran VIP
Gammalt skräp bryts ner av maskarna till mull
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP