Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegelrim


VÄNNER

Silkeslena liksom siden
vilar vovvens öronlappar
emot knäna efter striden,
då vi båda trötta slappar
efter dagens promenad.

Vovvens vänskap gör mig glad
och av fröjd mitt hjärta klappar,
när hon under vilotiden
hela kroppens spänning tappar
och för med mig in i friden.














Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-05-04 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP