Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iakttagelser


Utsikt från mitt köksfönster

Barnens rop och skratt överröstar den rinnande vattenkranen.
solljuset blänker i rutschkanan
tallkottar överallt på marken
spireahäcken har börjat grönska




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-05-04 13:23



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Finns spirande vårkänsla här!
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP