Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RING, RING - tanka

På telefontråd

duvor i varsin ände

tittar längtande

vem ska ta första steget?

lyfta luren för kärlek

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-04 17:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
Spänningen ökar... Allt kan hända i kärlekens namn
2021-05-07

  Sparvögat VIP
Vem vågar lyfta i kärlekens namn...
2021-05-05

  Susen VIP
Blir glad av din fina dikt
2021-05-04

  Niliboy
Duvor är för härliga,, här har vi massor och par!
2021-05-04

  Kajan VIP
Fyndig titel på denna möjliga romans; kärlek — blott ett vingslag bort ..?
2021-05-04

  Feliaxel VIP
Tänkvärt
2021-05-04

  ULJO
Härligt
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP