Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara meningslösa dagar

 

Blåa apors ringdans Kristus fläskkotlett ångest om att aldrig på rättspsyk grönsångaregatan doktor röd gränspsykos gråter klarsyn chockerande klockan sällan skådad tate ta la la la la la la la la la med förtvivlade besjälade ögons varma öppenhet i den svarta nattens sjungande hjältemod av 13 gröna hästars avspända frenesi och glödande guld.
Postterminalens posttraumatiska godtycke i frekvenser av stress och omänsklighet i ett euforiskt kaos av absolut ingenting.
Jag slickar cheferna med femmans sandpapper i röven på marknadsaftons sjusjungande revolver som jag trycker in i det kompakta cyniska mörkret av förställning och svek.
Barnens underbara uppenbarelser av ren kärlek och sanning.
Glädjen brinner i våra hjärtan i ett gott mörkers läkedom.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-04 14:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Å fan ! Rätt ut bara med skiten.
2021-09-19

    Sefarge VIP
Lyriskt egensinniga
Betydelsefulla rader
Att betänkansvärt
insmälta!
;)
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP