Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Tillbaka ...till då?

 

Jag försökte enträget
att hitta min egen reflektion
men mitt eget ansikte
fanns inte där i spegeln

jag såg någon annan
…en äldre grånad man
jag formligen ropade
efter något sorts svar

men det väckte bara fler och fler
obesvarade frågor 

samtidigt kändes det nu som
om mina fötter
var fångade i en sorts myrmark
av lera och sand

varje steg bort från spegeln
blev allt tyngre och tyngre
fast jag hela tiden bara ville springa
tillbaka …till då

för då var alltid bättre än nu
…enligt min egen reflektion

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-04 15:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Reflekterande och intressant dikt, om att längta tillbaka till dåtiden.
2021-05-05

  ULJO
Det fanns mycket som var bättre förr. Men inte allt. Fin reflektion från din penna.
2021-05-05

  Kungskobran VIP
Var det bättre förr?
det var i alla fall annorlunda
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP