Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Jag går gatan fram, regnet rinner ner efter mitt ansikte

och skapar djupa fåror på mina kinder.

När regnet upphör torkar fårorna ut

men rester blir kvar.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-04 17:06



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Väderbiten, eller bara erfaren. Den som vänder båda kinderna till även de dagar inte solen skiner ser mer men kanske slits hårdare, ändå måste dessa uppleva mer. Känner jag lite spontant.

Intressant skrivet.
2021-05-07

  ULJO
Välgörande regn. Men alltid vid fel tidpunkt.
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP