Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YTSPÄNNING - tanka

Uppmärksam häger

rörelser  under ytan

blixtsnabb utryckning

läckerbit dinglar i näbb

landas på gisten brygga




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-05-05 17:31



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du målar fint med orden
2021-05-06

  Öknens Ros VIP
Väl beskrivet om en skicklig "fiskare"!
2021-05-06

  Feliaxel VIP
Fantastiskt att se en skicklig fiskare
2021-05-05

  Niliboy
Fint!
2021-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Den är en mästare på att stå stilla och blixtsnabbt fånga sitt byte.
2021-05-05

  Cikoria Blå VIP
En tavla målad i ord.
2021-05-05

  ULJO
Lycka till i tävlingen
2021-05-05

    Sefarge VIP
Mycket bildrik Poetiskt
infångad skrivelse!
;)
2021-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP