Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansbryterskan

Jag dröjer vid skenet
av en gestalt jag såg
nånstans
en skugga, en fantom
en blick, en gest
utan substans
magnetiskt
dras jag in
i bilden
som jag målat själv
av dig, och blicken
så transparent
jag knuffas
ur balans




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-04 18:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Bakom illusionen

en vågbrytande rörelse




Tack!

2021-05-18

    ej medlem längre
Väldigt fint beskrivet! Fin rytm i texten också!
2021-05-04

  Kungskobran VIP
Fantasin har inga gränser, fint fångat
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP