Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1287 texter i arkivet


Lämna dig med ord

det är min tanke

så kommer 

nya

& nya

& nya

att lämna dig med ord

är det enda jag kommer göra i en evighet




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-14 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP