Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Doldas Motiv.

Vilka är de dolda?
Vilka liv?!
Dem som sig i vassen gömmer.
Ty i de lugnaste vattnen, finns ju de lugnaste fiskarna, sägs det!
Och varför sägs det just så?
Finns det inte alltid till en människa spår?
Varför sägs det just SOM, just OM, de lugnaste vattnen?
För att alla kanske vill tro på godheten som är den utopi, som alla, som inte gör mindre bra grejer, tror på!
En Utopi, som är naiv!
Just för att...
Inte är mordfall helt okända, för vare sig det lilla samhället, eller det stora!
Inte är all sorts jävulskap, okänt för vare sig det lilla samhället, eller det stora!
Det är inget nytt påfund precis!




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger
Publicerad 2021-05-05 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim