Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om samstämmigheten


Kontrapunkt


Sammanflätade
i två stämmor

Du och jag

Med varsin melodi
och rytm

Utgör vi ändå
ett och samma
musikstycke




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-05 08:17



Bookmark and Share


  aol
Kram för just så är det ju
2021-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Kompletterandes varandra.
2021-05-05

  Kungskobran VIP
Fint om relationer, man måste inte tycka samma om allt för att ha en bra relation
2021-05-05

  Koloristen
Utsökt. Tänker på Stockhausens 'Kontra-Punkte'.
2021-05-05

  ULJO
Musik och kärlek. Underbart.
2021-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP