Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla som läst och läser mina dikter på poeter.se!

 

Under mer än två månader har jag inte skrivit här på sajten, och under en längre period har jag inte givit respons på alla kommentarer och applåder som jag fått på det som jag skrivit. Jag kan bara beklaga det och be om ursäkt. Det har varit personliga skäl som gjort att det blivit så. Nu är min situation helt annorlunda, och jag har så smått återtagit min publicering på poeter.se. Jag kommer inte att mäkta med att ge respons på alla kommentarer och applåder som jag fått under min frånvaro, men alla svar som ni givit gläder och berör mig, och jag vill ge mitt varma tack! Från och med nu kommer jag att försöka svara på den resons jag får.

Glada vårhälsningar

Per Rydberg




Övriga genrer av Per Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-05 11:39



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Välkommen tillbaka Per ! Jag har också bara varit här sporadiskt en tid - det blir så ibland ! Nu hoppas jag att värmen också kommer tillbaka !
2021-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Har du frånvarat? Det har gått mig förbi, som om våren gjort paus mitt i maj månad. En sorts 'stand by me' sjunger och spelar i bortovaron här...
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg