Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken

En lust
En utopi
Av nyfikenhet
Att svepa
Ljudlöst
In
Å betrakta
Lyssna
Kanske
Förstå
Eller inte
Få lärdom
Positiv
Negativ
Finns kärleken
Beröringen
Vänskapen
Är två ett
Eller ensamma
I tvåsamheten
Är rummen luftiga
Trycks väggarna ihop
Hur smakar
Livet




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-05-05 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP