Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skojare

Rascals of the midnight
kom och recitera poesi
letar efter symmetrin
som föregår vårt minne
casual relations kjol
kanten av grönskan
möjligheterna till karma
släpps loss i etern
som perkulerar under larm
av felplacering
bär igenom essensen
slutförandet förmedlar
våra engagemangsundervisningslektioner
eftersom vi inte var i skolan den dagen




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-05 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP