Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När förändras jag?

Och så regnar världen bort
I strida strömmar
Och blåsten gör sitt till

Ovädret vill säga oss
Sitt du still
Världen är föränderlig

Och jag undrar
När förändras jag
Och till vad?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-05-05 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva