Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdofter

 

En rad av färgglatt
dofterna fyller näsor
ögonen bländas

fågelkvittrandet sjunger
vårsolen lyser smygsamt

 




Bunden vers (Tanka) av Susen VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-05 13:21



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Våren tassar fram i ljus, sång och doft i din vackra vårtanka.
2021-05-06

  Maria Sundelin VIP
Full av vår
2021-05-05

  Kajan VIP
Man kan känna hur våren kommer smygande här, och våra nyöppnade ögon bländas.
2021-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den underbara och efterlängtade våren!
2021-05-05

  Sparvögat VIP
Fint beskrivet, den ljuva våren...
2021-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP