Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meu amor


Meu amor
Meu macho
You found me
I ran into you

One of million’s chance
On this planet
Of our short life time

Magic

Säg ingenting mer
Titta på mig blott
Vi har gått så långt att nå
Vill nå ditt hjärta
Och stanna




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-05 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP