Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den som var jag


Minns


Jag önskar att du

när jag inte längre
finns kvar här

minns mig lite

Jag vill att du minns
något av vad jag sa

desto mer av
hur jag levde

Men mest av allt
önskar jag att du minns

den som var jag




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-05 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP