Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ögonblick ett liv

Ingenting vet vi
ingenting om nästa år
vi vet ingenting.

Men vi fick en vår
grönskan kastade masken
nästan som i trots

vi njöt på distans
varje ögonblick ett liv
varje liv evigt.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-05 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP