Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Coronahaiku!

Har tagit sprutan nu

blev väldigt trött

släppte efter en timme!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-05 23:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra att du fick det gjort
och att reaktionen gick över så fort!
2021-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönt, att du mår bra!
2021-05-06

  Kajan VIP
Snygg haiku, med positiv knorr!
2021-05-06

  Bibbi VIP
Må gott!
2021-05-06

  Sparvögat VIP
Så bra att det gick.
Då kan du snart njuta av livet igen...
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy