Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelmissbrukare och våldtäktsmän med Pfizer-. ”Cabaser”

Cabaser® - FASS Allmänhet

Pfizer, tvingad av domstolen att betala 600 tusen euro i ersättning till en man. Biverkningarna av ett läkemedel som producerats av Pfizer fick läkemedelsföretaget att betala 600 tusen euro för att kompensera en 60-årig man från Italien.

Extremt konstig sida effekter som "Spel och spel (en spelberoendeframkallande sjukdom) och sexuell hyperaktivitet" möter också bulimi utöver andra problem. Genom att behandla Parkinsons sjukdom med Pfizer blir mannen en spelare drogen "Cabaser", som används mot Parkinsons. i stället för att arbeta stannade han på online kasinot ... sedan började  den första överföringen, sedan kreditkorten ...  skapade 1802 engångskort, som jag laddade upp för att spela online, jag trodde att han var galen ... han undrade varför jag inte kan sluta?

Jag spelade dag och natt medan min fru sov. ”Läkemedlet som skulle hjälpa honom kastades i avgrunden. Offret bestämde sig sedan för att stämma den multinationella Pfizer.

Appelrätten i Milano har nu fastställt domstolen i Milano i mars som "fann Pfizer Italia vara ansvarig för biverkningarna" och fördömde läkemedelsföretaget, som inte inkluderade riskerna för biverkningar i bi packsedeln, till exempel spelberoende, tur och sexuell hyperupphetsning.

Biverkningar tillsattes senare, sedan 2000 Pfizer började marknadsföra Cabaser "utan att inkludera någon hänvisning till spel i bi packsedeln, trots kliniska prövningar, som de inte kunde ha känt sedan början av 2000-talet.

Mycket bevis har erhållits från rättegångar i USA. Förenas. Som ett resultat var Pfizer tvungen att hantera konfidentiella interna dokument från det amerikanska moderbolaget i Milano. Som advokaten förklarade, "i sex år förklarades han funktionshindrad på grund av ett tvångssyndrom." Konsumenter bör inte bli förvånade över sitt beteende. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP