Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sömnapné

 

Jag!

Har inte somnat gott om natten

 

Och,

Har skittrött vaknat till en lång jobbig dag

 

Torr i halsen!

Torr i luftvägarna!

 

Sömnapné!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-05-06 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP