Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solitär slår ut

Doften av vårregn.
Stillsamt vaggande grönska.
Ilande längtan.




Bunden vers (Haiku) av Väsensskild
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-06 12:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skönskriftat!
Och även perennen
Har nu sin blomstertid
;)
2021-05-06

  Monica Lindgren
Underbart! Du kommer att vinna pris!
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild