Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6/5

Ensam i vinden; 
pingstlilja viskar om vår 

- väntar på värmen




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-05-06 13:23



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Hmm, pingstliljan är oxå giftig!
Bortsett från det har du diktat fint.

2021-05-10

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt med många v-ord.
2021-05-07

  ULJO
En fin väntan på våren
2021-05-07

  Monica Lindgren
Fint i sin enkelhet. Allitterationen effektfull!
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP