Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar vid havet

Benen börjar göra lite ont
Psykadelisk folkmusik hörs i högtalarna i Trönningenäs
Jag går och längtar efter att kaffet ska rinna ner i muggen och att kardemumman ska ge mig energi
Imorgon och idag, det kan vara samma dag, vem vet?
Sitter här vid datorn och tittar ut mot havet
En säckpipa påminner mig om Carlos
Jag skriver några recensioner på RYM
Tiden går långsamt medans spindeln på väggen sakta förvandlas till en skugga
En vanlig dag, en rolig dag med fantastiska drömmar




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-05-06 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP