Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonsätta

Vilket är ditt nyfunna namn
tecknat i bläckpölar
ristat i bordets oklanderliga furu

om det fanns ett språk för att beskriva
och ett för att böja efter din vilja
dessa noter av rost

dropparna längs glaset
i sin bländande skepnad

ska vi öppna fönstret och stiga igenom
musiken av asplövsguld, silhuetter
av röster över fälten




Fri vers av Grävling
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-06 14:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så många underbara bilder att stiga in i . . .
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling