Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken


Askans ursprung
bryts i ljuset
av månskenet

Stirrar på konturer,
vaga utan övertygelse

Himlen är sen,
med sin sanning

Medan ljuset trär sin sång,
och täcker mina tvivel
blommar ett hopp upp

Askan från igår ger näring
åt mina frön imorgon

Allt blandas till en ny nyans
och jag speglar mig
i verklighetens sötma...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP