Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Solens första stråle
mot min kind

Ett ord av uppmuntran
utan ljud

Värme, bortom perceptionen

Sanningen kommer ibland
och gjuter hål
i betonger av tät lögn

Jag ser ett mönster
luckra upp
en väg
till Dig...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP