Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru bärnsten

Ännu bärnsten sover.
Jag vill inte väcka henne.
Fastän himlen ser på.
Den morgon som lutar sig emot mig.
Jag njuter.
Som den havsvåg som dröjer sig kvar.
Återfår balansen mellan oss.
Hälften kvinna.
Hälften man.
Resten är drömmar.
Vilande hos fru bärnsten.
När hon vaknar.
Himlen öppnar sig.
Som den havsvåg.
Som sköljde bort.
Njutandes jag drömmer.
Om kvinnan och mannen.
Är det vi?
När hon vaknar jag ser in i
ögon av havsvågens bärnsten.
Jag njuter.
Du likaså.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-05-06 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP