Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halva sin natur

unga träd våndas inför skillnad
flåsar, jämrar
i växten
mäter de sin höjd med skogens
och gräver ner i besvikelse
halva sin natur




Fri vers (Fri form) av Ali El Ghazire VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali El Ghazire
Ali El Ghazire VIP