Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag som natt...bagatell

 

 

Den dag jag slutat

drömma är jag med största

sannolikhet död




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-05-06 19:47



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En lycklig människa skriver sådana texter som du!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP