Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korttidsterapi...bagatell

 

 

Iscensatt av en

dramapedagog mötet

snärjer psykolog

patientens depression

förvandlas till het passion

 

i deras första session

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-05-06 20:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är det 'ett litet personligt helvete' att vara 'gäst', 'pedagog', 'terapeut' eller bara en sorts 'pratande vaktmästare'... men läskunnigheten tycks vara lika utbredd som tolkningen...
2021-05-07

  Monica Lindgren
Härligt och roligt!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP