Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe, ville bara skriva av mig lite..


insidan är viktigast


hur kunde jag falla för muskler
när jag kunde få en ölmage?

hur kunde jag falla för schyssta kläder
när jag kunde få en bondlort?

hur kunde jag falla för rikedom
när jag kunde få fattiga dig?

hur kunde jag falla för utseende
när jag inom mig vet att det inte är det väsentligaste?

men jag föll för dig






Övriga genrer av marjasara
Läst 776 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-23 22:31



Bookmark and Share


  Andreas A
Så sant som det är sagt
får än att tänka till lite.

Bra text!

^.^
2006-11-30

    ej medlem längre
Fall igen..för honom. Själv skall
jag läggas ner lungt o mjukt
Dom ska lägga ner mej djupt.
Uppvakta din älskade vän,
Glöden kan fallna, men den
kan oxå ta fart bli en låga..
Läs gärna va jag skrev om Ann.
Det är slut definitivt,
Jag har inte glömt henne,
men hon är inte längre något jag söker.
Jag ska vila nu stumt o stilla.
"Farväl Ann"
Men ha det BRA! Och var inte rädd..
Allt är bra nu.
Kram Krama Kramis!
Danne. ;))
2006-09-02

  crashdonkey
Hur kunde du falla för verkligheten
när du kunde få en poet?

Hur kunde du falla för din egen avbild
när du aldrig kunde se något annat?
2006-08-06

  swimsus@gmail.com
*jaaa..så är det ju ibland..och det blir man ju inte klok på! ;)
Tyckte om din dikt..tänkvärd. Det är ju som titeln förtäljer, det som räknas!
2006-08-03

    ej medlem längre
Lyckliga man som har en vacker själ till kvinna och dessutom är en 10-poängare
Nu ska jag lyssna på Orup o sörja lite
2006-08-01

  habibty
det är det man uppskattar i längden, och borde täka oftare på
2006-07-24

  Nettisch
suvärent :)
det är ju insidan som räknas :)
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara