Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärta

 

Skadat

in i benmärgen

 

Försvaret

redo för attack

 

Kom inte för nära

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-07 00:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Taggarna utåt, när man ej riktigt orkar; bra och koncentrerad.
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP