Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdån - Tanka

 

Med vår följer skrän

dess oljud hörs tydligast

vid Hornborgasjön

lyss när tondöva flygfän

bjuder på kakafoni

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-07 19:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Hörselskydd anbefalles!
2021-05-09

    Lena Staaf VIP
Hörselskydd anbefalles!
Här utanför finns några tranpar och oj, vad de låter!
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP