Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På blå gälkonferens



När molnen landar

i vassen och månen

bland stenarna

tänker fiskarna

blues vass-jazz-blues



Då stränder fuktas

av regngråt och vind går

kring bryggorna

frustar firrarna

blues blå-båts-blues



Dags att vinden vänder

för landkrabbor och änder

ingen som helst vett och sans

anser stort stim tusenbröder

på blå gälkonferens




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-07 08:29



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Gillar hur månen landar bland
stenarna. Hör magisk feeling här.
Ett nytt blues sound växer
i vassen.

2021-05-07

    Lena Staaf VIP
Svängigt och fint med fisktema!
2021-05-07

  Larz Gustafsson VIP
GÄLeborgs län?
2021-05-07

  Susen VIP
Tjusigt! Gillar tonen i texten
2021-05-07

  Nanna X
Härligt fiskmöte!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP