Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd för döden

Var inte rädd för döden,
ty den är inget hot.
Det finns levnadsöden
där den utgör bot.
Befrielsen från smärta,
som ingen tänker på.
Att lyssna till sitt hjärta,
kan hjälpa en förstå.

Som räddaren i nöden,
vi kan se fram emot.
Ty sanningen om döden,
utgör inte något hot.
Nej, allt den vill är att ta,
oss med så vi kan gå.
Ledsagar när vårt hjärta
ej längre orkar slå.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-05-07 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP