Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Spottloskor och enkronor av Judas Ekholm


Varulven

Förvandlingen är stor
från lykantrop till mor
Lilla rödluvan skräms inte bort
av andra av annan sort

Skynda skynda bli inte för sen
när vargen ylar mot månens sken
skåda varulvens dans
på mossig skans




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-07 09:30



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Den var dråplig och jag kan se bilden av lykantropen!
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP