Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan mor...

- Mor... Kan jag få en större slant?
- Du skulle väl ej slösa sådant!
Spara som jag du!
- Jag rättar mig ju nu!
Håller av din peng! Gör likadant..




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-07 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt