Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autism



Ingen märker flickan
som alltid tittar ner.
Kan se genom sprickan,
av bilden hon utger.

Ingen henne ser.

Ty alla ser på pojken
som alltid hörs mer.
Ljuder som en jojk men
blott om tystnad ber.

Alla honom ser.

Ändå har de samma
känslighet de två.
Är vi uppmärksamma,
kan vi dem förstå.

Lättare dem nå.










Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-07 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP