Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The knowing smile of not-knowing

 

In the warm smile of present- awareness

frozen beliefs are melting

like ice in water

Suddenly all

is

clear

sweet simplicity is already here

In the freedom from the known

pure rocklike knowing

is 

silently glowing

neither coming nor going

while the river of life is simply flowing

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-07 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP