Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig poesi

Jag tänker på dig

Det bränns

Jag borde inte läst din poesi

Jag borde inte byggt mig ett bo i din fantasi

Men jag vill så gärna veta vad du tänker

Vad natthimlens alla stjärnor dig skänker

Vad får dig att le, vad får dig att skratta

I dina ögon ville jag för evigt övernatta

I dom såg jag din livshistoria

Bländande, som en gloria

Jag ville hylla dig och berätta för dig vem du är

Bara ett litet rum, en blodröd sfär

Det gör lite ont att jag aldrig fick chansen att visa dig den

Jag skulle stått vid din sida och varit som skyddande tenn

Det är inte lätt att vara en sökande själ. Man krigar, känner oftast mycket och kan gå vilse på sin väg

Jag borde inte släppt in dig, jag förstår det nu

Kanske blir det bättre. Men just nu, går mitt hjärta itu







Fri vers (Fri form) av Jupiter01
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-07 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter01
Jupiter01