Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio av tio

I min barndom
såg jag ofta en annons
som sa att nio
filmstjärnor av tio
använder Palmolive tvål

Jag tänkte mig
att den tionde
ville se otvättad ut
för att kunna spela osympatiska
och kanske skurkaktiga
roller

och vara en kontrast
till de andra
som gick omkring
med sina skinande
palmolivetvättade
nyllen




Fri vers av stenhur VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-07 13:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fyndigt och roligt.
2021-06-02

    Sefarge VIP
Haa!underfundig skrivelse!
Som väcker funderingar
Kanske var 9 poeter
och de 10:de skald
/skaldinna Vad det
nu är för skillnad?
;)

2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP