Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotions





Passion and
Lack of emotions
Are extremes
Which do not suite us
Cold as a fish
When something
Should be decided
Hot as an oven
When it comes to love
However
Frostiness and passion
Are both on the verge of
Decay




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-05-07 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar