Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är vägen och vägen är blockerad vart är då jag


Ibland vet jag inte vart jag ska ta

vägen


När tillvaron är en avsmalnande

tunnel


När allt bara är en ihållande

smärta


När tiden löper

amok


Jag står inte ut inuti

mig


Med mig är allt 

emot


Till och med

jag


Ibland vet jag inte vart jag ska ta

vägen









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-07 14:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En fruktansvärd känsla beskriven, ingenstans att fly.
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP