Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Vaffle house


Följ med mig till

Vaffle house i

Little Rock

och njut

av trivsel

och



god

mat!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-07 14:49



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Blir verkligen sugen på att följa med!
2021-05-10

  Niliboy
Serverar de våfflor också?
2021-05-07

  Poesia VIP
Ja, ljuvligheter du beskriver!
2021-05-07

  mare VIP
Jag hänger på ;))
älskar våfflor!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP