Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen friskförklarad bagatell

 

 

Inte njutbart när

favoritwhiskyn smakar

finkel och Prince halm

en påminnelse om att

Coronan är ett gissel




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-07 16:19



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra, och aktuellt i högsta grad!
2021-05-14

  SatansSon VIP
har du verkligen överlevt coronan? glad för din skull. bravo!
2021-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Texten ger en fadd smaken på tungan här, påminner om att 'livet är här för att stanna' medan andra istället tänker om livet 'hur kort det än sägs vara, jag vill göra mitt bästa för att göra det känns just kort'.
2021-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Det anser jag att även alkoholen är.
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP